Mircea Lucescu și Dan Șucu, din nou față în față. Reacția antrenorului când a fost întrebat dacă preia Rapidul

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mircea Lucescu s-a întâlnit din nou cu Dan Șucu, la două zile după ce cei doi au luat masa împreună și au discutat despre preluarea Rapidului de către legendarul antrenor. Patronul giuleștean și antrenorul de 78 de ani au participat la un eveniment în care a fost prezentat un proiect pentru modernizarea și construirea unor baze sportive pentru copii în București.

Dan Șucu caută antrenor pentru sezonul următor. Foto Mediafax
Dan Șucu caută antrenor pentru sezonul următor. Foto Mediafax

La finalul prezentării, Mircea Lucescu și Dan Șucu au oferit declarații reprezentanților mass-media, dar au refuzat să intre în detalii în privința stadiului negocierilor. Primul care a apărut în fața microfoanelor a fost acționarul majoritar al FC Rapid, dar acesta a evitat subiectul. Apoi a venit în fața microfoanelor Mircea Lucescu, dar antrenorul s-a mărginit să declare că până la finalul acestei luni nu va da niciun răspuns.

1 iunie, ziua marelui anunț al lui Lucescu

El a fost întrebat dacă merge la Rapid și care este stadiul negocierilor, dar s-a rezumat la a transmite: ”Nu, nu e niciun stadiu. Pe data de 1 iunie voi spune ce voi face”.

Până acum, două lucruri sunt certe: faptul că Bogdan Lobonț, actualul interimar de pe banca Rapidului, nu va mai continua ca ”principal” și că Marius Șumudică nu este în vederile patronului alb-vișiniilor. În acest moment, pe lista giuleștenilor se află două num de antrenori, Mircea Lucescu și Neil Lennon, ultimul pregătind în trecut pe Celtic Glasgow și care a activat ultima dată la Omonia Nicosia.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite